Samenwerken met Heel & Bloei?

Heb je interesse om met ons samen te werken?

 

Jouw product in onze shop?

Bij Heel & Bloei zijn we altijd opzoek naar fijne, zachte en vooral spirituele producten voor in cadeauboxen, membershipboxen of om los te verkopen! Ben jij een (kleine) ondernemer en maak jij je producten zelf of steek je veel liefde in het uitkiezen van jouw producten? Dan zijn wij heel erg geïnteresseerd om met jou samen te werken! 

Ga snel langs de contactpagina en laat een bericht achter.

 

Onze handgemaakte producten in jouw shop?

Voor onze webshop vinden wij het belangrijk om in al onze producten veel intentie en helende energie te steken. Hierom maken we de cacao, theemixen en remedies zelf en stellen we alle boxen zelf samen met producten die we met veel liefde en intentie uitkiezen. Wil jij onze producten in jouw bewuste (spirituele) shop of wil je onze producten whitelabelen? Dit kan! Ga ook hiervoor even naar de contactpagina om een bericht achter te laten en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

 

We vinden het hierin heel belangrijk om eerlijk en transparant te zijn en dat het een fijne samenwerking is en blijft met vooral veel helende energie! Mocht je benieuwd zijn wat we hiermee bedoelen, kijk dan even bij onze missie in ons verhaal.