Onze producten

Bij Heel & Bloei verkopen we heel veel inspirerende natuurlijke producten die jou helpen bij ondersteuning en waarmee je veel chemische producten zou kunnen vervangen. Ook zijn er veel verbindende ceremonies en cursussen. De academy is opgezet om jou in je kracht te zetten en te laten verbinden met jouw pad voor als je de call voelt! Op deze pagina bespreek ik alle ins en outs van de fysieke producten.

 

Herbal Tea

Ik ben zelf klaar met thee zakjes en al heel lang fan van losse thee. Echter wordt thee veel gedronken omdat het simpelweg lekker is, maaar wist je ook dat het je kan helpen in jouw ontwikkeling en jou een gevoel kan geven en op holistische wijze kan ondersteunen? 

De thee blends zijn met zorg en aandacht samengesteld om een gevoel over te brengen en jou in jouw energie te zetten. De kruiden zijn zo puur en duurzaam mogelijk. Bij elke zak thee is een intentie meegegeven. 

Deze thee's zijn net wat anders klaar te maken! Zo is er een aanbevolen hoeveelheid thee, deze herhaal je voor het beste resultaat 3/4 keer per dag. De thee laat je vervolgens tussen de 5 en 30 minuten (dit staat op je label vermeld!) trekken met de deksel op de pot of op je kopje (zodat alle goodness wat uit de kruiden wordt getrokken, niet ontsnapt).

Als je kan raad ik het aan om er een (dagelijks) momentje van te maken waarbij je verbind met de thee en haar kruiden, een intentie zet voor de thee in verbinding met jou en maak je een kleine ceremonie voor jezelf. Wil je weten hoe een ceremonie met thee is? Bij de vrouwencirkel tijdens nieuwe maan, gebruiken we heel vaak thee om mee te verbinden!

 

Cacao

Heel & Bloei maakt zelf haar pure cacao voor jou klaar! Er zijn heel wat pure cacao merken, en toch miste ik zelf de pure en liefdevolle energie en intentie wat in het product te voelen is. De Heel & Bloei cacao is met volle aandacht en met liefde en zachtheid klaargemaakt. Aan elke batch is een intentie meegegeven.

De Cacao's verschillen van puur het product tot bewust en bedachtzaam samengesteld met ayurvedische kruiden welke jou verder mogen ondersteunen op innerlijk vlak. 

 

Ceremonie boxen

Deze maandelijkse boxen zijn samengesteld om je te verbinden met het hier en nu, om echt aanwezig te zijn in het moment en in jouw lichaam. Vanuit de producten in de box wordt een ritueel samengesteld waarin we zullen verbinden in een vrouwencirkel of cacao ceremonie. 

De boxen zijn altijd met de energie van de seizoenen, jaarfeesten en astrologische energieen samengesteld met natuurlijke en bewuste producten, veel in samenwerking met kleine ondernemers! 

Momenteel is er een box bij de vrouwencirkel: de healing herbs box, en een box bij de cacao ceremonie. De healing herbs box is gericht op kruiden en natuurlijke wijsheid om ons heen. De cacao healing box is gericht op een ritueel bijpassend bij de ceremonie. 

Bij elke drie maanden op een volgend de box ontvangen te hebben, ontvang je iets extraas, omdat wij jou zo waarderen en je de wereld een beetje mooier maakt met jou energie en licht!

 

Apothecary

In onze webshop zal je voor de rest vooral zelfgemaakte natuurlijke producten vinden, met kennis van kruidenleer en helersschap. Zo maken we zepen, tincturen en oliën.